banner

Keuken

Bereider van spijzen, buffet, etenbereider, gootsteen, kookpunt, kookvertrek, keukenblok, keukenwerkblad, premier achter het fornuis, rechtbank, tafel, vrouwenplek, warme werkplaats.

We hebben gekozen voor een open keuken om een direct contact met jou te hebben, leuk hoor, we zijn best gevoelig voor complimenten. Maar het is er ook warm, soms kokend heet. En zo moet het ook zijn, voedsel bereiden is geen werk voor softies, eigenlijk is het helemaal geen werk, het is een passie. Nou wil je misschien horen dat we een Franse keuken hebben, een Mediterrane keuken of misschien wel een Griekse keuken, maar dat is allemaal niet van toepassing. Onze keuken gaat uit van een bijzonder stuk vlees, dat respectvol heeft geleefd en respectvol is verzorgd. Vlees dat we in eerbied bereiden. Onze vis is geen middelmaat. Onze groenten worden dagelijks vers aangevoerd, en we hebben een tic als het om de kruiden gaat. Liever vertellen we er niets over: ogen dicht en proeven! Nog even een bokkige opmerking: er is maar één zondebok als je het ‘wel vindt smaken’. Dan zijn wij in de keuken de zondebok. We gaan immers niet voor gemiddeld, maar voor ‘Lekker Beter’. Beloof het ons, we staan dicht bij je in de buurt, ben je niet écht enthousiast? Vertel het ons. Alleen zo kunnen we de allerbeste blijven!

En uh… voor de liefhebbers die toch willen horen wat onze soort keuken is: het is de BISTRO DE BOK keuken. Een smaak die is samengesteld uit alle lofzangen van onze trouwe bezoekers. Vooral uit Nijmegen maar ook ver daarbuiten.