banner

Bediening

Babysitter, behandelaar, bestierder, diener, geleider, geriever, helper, servet, van dienst zijn, dirigeren, manoeuvreren, navigator, opdiener,psycholoog, spreekuur houder, uitserveerder, uitschenker, verzorger, voorschotelaar.

Mano heeft het ons persoonlijk geleerd. Heeft ons duidelijk gemaakt wat belangrijk is voor zijn vrienden, zijn gasten in BISTRO DE BOK. Maar eigenlijk konden we dat zelf ook weten: we ontvangen jullie zoals we zelf ook ontvangen zouden willen worden. ‘Gasten hebben wensen’ hoorden we, ‘Vrienden mogen eisen stellen’. En zo is het. Wil je liever die heerlijke aardappeltjes meer knapperig gebakken, je vlees tussen rosé en medium?
Dan doen we dat en proberen we dat zelfs te onthouden als je de volgende keer weer aan onze tafel zit. We zijn zeven dagen per week open, hebben dus een groot team, maar wat we allemaal belangrijk vinden is dat jij het naar je zin hebt. Dat je niet gaat voor een gemiddeld aardige maaltijd, maar voor ‘Lekker Beter’. Betere gerechten, betere groenten, een beter garnituur, overheerlijke wijnen maar vooral dat wij je ZIEN en HOREN. Dat we met je in gesprek gaan over hoe het goed was en hoe het beter kan. Vertel het ons!