Bistro De Bok
In de Betouwstraat 14
6511GC Nijmegen
T. +31 24 3225540
De meest malse stukjes vlees of vis van de houtskool grill
Bij Bistro de Bok noemen we onszelf graag echte ‘grill masters’. Hoe je je vlees dan ook bereid wil hebben, het is voor ons geen probleem.
We gaan niet voor zomaar een stukje vlees of vis. We zijn niet tevreden als het gemiddeld is. We gaan voor het malste stukje vlees of vis wat je ooit geproefd hebt. Voor ‘Lekker Beter’.
Ons ultieme doel is om het jou naar de zin te maken, en te bedienen zoals we dat bij vrienden zouden doen. Want dat zijn onze gasten: vrienden van Bistro de Bok.
Loopt het water je al in de mond? Kom dan zelf proeven of we gelijk hebben! Een korte greep uit ons menu:
- Beef van de Chef – geloof ons, hij weet wat lekker is
- Heerlijke spiezen, zoals de Bokspies en de Kalkoenspies
- Lamsrack, Lamsbout en Lamsrugfilet
- Ribeye en Kalfsribeye
- Entrecote en Kalfsentrecote
- Eendenborst
- Varkenshaas
- Nog meer!
Onze keuken gaat uit van een bijzonder stuk vlees, dat respectvol heeft geleefd en respectvol is verzorgd. Vlees dat we in eerbied bereiden. Onze vis is geen middelmaat. Onze groenten worden dagelijks vers aangevoerd, en we hebben een tic als het om de kruiden gaat. Liever vertellen we er niets over: ogen dicht en proeven!