BBQ Restaurant Nijmegen

Zin in heerlijk vlees en vis van de barbecue? Bistro de Bok is een BBQ restaurant in Nijmegen waar je de beste vlees en visgerechten van de barbecue vindt.

We staan bekend om onze overheerlijke tournedos (we hebben hem ook in XL-variant!) en de signature Bokspies, maar we hebben nog veel meer op ons menu staan waar je blij van wordt. Denk aan lamsrack of lamsbout, supermalse varkenshaas, entrecote, beef van de chef, en meer.

We hebben een open keuken, waar we passievol jouw stukje vlees of vis bereiden. Niet zomaar een stukje vlees of vis. Nee, we gaan niet voor ‘gemiddeld’ of ‘best wel lekker’. We gaan voor ‘Lekker Beter’.

Dit doen we door je te zien én te horen. Wil je je aardappeltjes extra knapperig, of je vlees nét niet rare? Dan is dat hoe je ze krijgt. We doen zelfs ons best om dat voor de volgende keer dat je gezellig langskomt te onthouden. Is er tóch nog iets wat beter kan? Dan zijn we een en al oor.

banner

Over BBQ restaurant Bistro de Bok Nijmegen

Van onze tournedos kun je gerust zeggen dat hij beroemd is in Nijmegen (maar ook ver daarbuiten!). Het is zelfs zo dat het de belangrijkste reden is geweest voor Mano (de eigenaar) om Bistro de Bok te kopen. Maar als BBQ restaurant serveren we natuurlijk nog veel meer fantastische vleesgerechten. Daag ons uit om jouw stukje vlees perfect te grillen. Rare, medium, well done of ergers ertussenin? Wij maken hem voor je zoals je ‘m lekker vindt.

Ons ultieme doel is om het jou naar de zin te maken, en te bedienen zoals we dat bij vrienden zouden doen. Want dat zijn onze gasten: vrienden van Bistro de Bok.

We hopen dat je net zo enthousiast zal zijn over onze tournedos als onze andere gasten (en wijzelf). Maar ook als je wat anders wilt proberen hebben we genoeg! Denk aan:

  • Beef van de Chef – geloof ons, hij weet wat lekker is
  • Heerlijke spiezen, zoals de Bokspies en de Kalkoenspies
  • Lamsrack, Lamsbout en Lamsrugfilet
  • Ribeye en Kalfsribeye
  • Entrecote en Kalfsentrecote
  • Eendenborst
  • Varkenshaas

Onze keuken gaat uit van een bijzonder stuk vlees, dat respectvol heeft geleefd en respectvol is verzorgd. Vlees dat we in eerbied bereiden. Onze vis is geen middelmaat. Onze groenten worden dagelijks vers aangevoerd, en we hebben een tic als het om de kruiden gaat. Liever vertellen we er niets over: ogen dicht en proeven!

51.8435153
5.8604924

Contact

Bistro De Bok
In de Betouwstraat 14
6511GC Nijmegen
T. +31 24 3225540